• Fotbollstillbehör du måste ha

  Oavsett om man är på plan eller jublar på läktaren finns det några fotbollstillbehör man helt enkelt inte kan vara utan. Nedan hittar du några av de viktigaste för både fans och spelare.

  Halsduk

  Halsduken är en bekant syn på läktarna under fotbollsmatchen, de ger både färg och vitalitet till publiken. Man ser dem ofta hållas högt när publiken firar och surrad kring halsen för att hålla sig varm under vintermånaderna. Halsduken är ett måste för alla som vill stödja sitt lag och passar perfekt för att begrava huvudet i när inte saker och ting går som förväntat.supporter with scarf

  Benskydd

  På plan är det viktigt att skydda sig mot skador, speciellt vid smalbenet där benet är svagare och löper större risk för benbrott. Fotboll kanske inte är en sport med fullkontakt, men benen kan fortfarande ta en hel del stryk under en match. Benskydd är därför ett måste bland skydd. De flesta är tillverkade i tåliga, men lätta, material och kommer därför inte påverka ens prestation.

  Skoväska

  De som spelar på ett fotbollslag vet säkert hur skor kan bli leriga, vilket är varför en väska för skorna är riktigt bra att ha för både träningar och matcher. Med en skoväska behöver man inte tänka på att inte få lera på ytor som bilsätet.

  Tejp

  En av måsten när det gäller kläder för att fylla ut ett fotbollskit är sockar, långa sockar som matchar resten av laget och täcker benskydden. Men under en match behöver man kunna se till att sockarna hålls på plats så de inte glider ned och man måste dra upp dem gång på gång. Detta är varför tejpen är något som varje spelare måste ha.